Virvelvinden!?!

Ja jag har varit väldigt gnällig de senaste dagarna och mår inte alltid så bra längre. Försöker att inte visa så mycket utåt utan försöker va glad.

I Onsdags sparka liten till mig ordentligt så ja trodde ja skulle gå sönder på riktigt (då sitter Benny o bror min o garvar tur för dem att ja inte nita nån av dem)
så ont så ja grät som en gris när ja kom hem, efter ett långt samtal med min Emelie och två panodil så kunde ja börja gå igen.

Var as öm igår just där ja fått sparken och de känns idag med.

Igår kväll for liten runt som vanligt, och ja brukar tala om för Benny hur de går till där inne och så men de är ju inte lätt för honom o veta men ialla fall så tappade han ögonen när vi satt i soffan igår kväll, först trodde ja han fick kramp lr något men han såg verkligen hur det for omkring där inne. Oj då sa han sen ja förstår dej nu.TACK!
Som sagt ja kan va lite gnällig men när de är fart där inne så är de det.

Tycker oxå väldigt synd om Benny för han vet inte vart han ska ta vägen stakarn när ja får kramper och ont härodär.
-Tror du det är så lätt för mig sa han häromdan.
Självklart är de inte kul och se någon ha så ont.

Men ibland så måste ja säga att de är ganska mysigt oxå :-)
ska jag va nervös?

Ska jag vara nervös? redan? det är ju 94 dar kvar tills bebis ska komma, och smärtan alla pratar om jag kan ju inget göra åt den ialla fall ont kommer det göra. Men varför vara nervös nu?

De som är så tråkigt är att kramperna kommer mer o mer nu, fy det är inget kul två gånger bara denna vecka as jobbigt men men.

Just nu sover liten, lite skönt när h*n sover för annars  undrar man vad som händer i magen det rör sej som bara den en riktig vilding vi väntar oss, till och med så att personalen på förlossningen sa de och vår BM :-)lördag..

Sitter hemma hos min far och softar lite.
Benny o pappsen jobbar med veden ute, vädret är helt okey. De skulle ju komma snö idag säger de som påstår sej veta men de har ja inte sett nåt och jag vill inte ha något heller.

Pappas Ewa och hennes barn åkte precis till riga, de skulle tagit flyget till frankrike men flygen går ju inte.
Längtar tills vi ska åka båt nu, ska bli skönt att komma bort från vardagen lite.

Lite senare ska vi tända grillen mumma så gott grillat två dar i rad, igår vart de grillat hos svärmor gott värre lixom.


Vår på Ekbacken!!

Mitt hjärta ringde och frågade vad vi ska göra i helgen!?!Han hade pratat med min far och ville åka dit, vet inte riktigt vad vi ska göra där men de är alltid skönt att "komma hem"

Ska väl vårstäda lite om vädret tillåter och grilla?!

New!


Kanon goda festisar :-)

I'm a Festis ( haha)


En liten bild från klassfesten!!Förlåt mina tjejer ja va tvungen att lägga upp denna bild.
Kul hade vi,(inte minst mostrarnas bebis) men de har ju vi alltid :-)
För vi är bäst!!!


påsk helgen!!

Ifredags var vi hos pappsen och myste lite. Bror min med familj var där oxå, tog på oss kläder och gick ut i solen, helt underbart.

I lördags var jag på påsk mat hos Kalle o Lilian, efter det en sväng hos pappa igen träffade farmor farfar faster och två kusiner.

I dag har jag sovit länge Benny fixar och styr ute och sen tog vi en break och åkte till mamma på lunch :-)

De var min helg nu ska jag snart slänga mig en stund innan det blir dags för jobb :-)
Först lite bilder från fredagen :-)

RSS 2.0