Lugna gatan

Idag tar vi de lite lugnt en stund men lewi är dock lite rastlös. Får se sen om vi kan träffa hans kusiner o busa lite:-) slänger in en bild på ett mystroll som ligger bredvid mig i soffan



Bubblor

Lewi fick bubblor i julklapp gissa om de är kul :-)



blabla bla!

sover inte kanske så dåligt men ändå? Somnar ja inte före Lewi om kvällarna så somnar ja med honom vid halv 8. sen sover ja till 4,5 eller6 på morgon. Hade väl tänkt att 22-08 vore en bra tid att sova?
Lewi sover än ialla fall o min man åkte till jobbet för ca en timme sen.

Inför jul så TROR ja at ja är färdig med allt, skönt! Igår hade vi lilljul här hemma kan man säga vi käka gröt o Lewi fick julklapp av bästa Chrille.

Kastar in en bild från luciatåget på dagis, som för övrigt var utomhus i år, de var väl sådär med utomhus lucia!



Vilken transport

Inte varje dag de kommer en liten vinge farande syns inte så bra på bilden men fan så långa de är. Fick ju inte med hela riktigt heller. Undra vart detta verk ska stå?



Tredje advent!

o de tredje ljuset brann vid middagen i vårt boende :-)



Punch

En kopp punch te så här mitt i natten:-) inrökande åt kommer de lite snö oxå de gillas. Natten är lugn lite för lugn. Ni som är ute o ska ut tidigt använd reflexer o kör försiktigt.



Snö

Ja äntligen är den här åhh va ja är glad man blir som barn på nytt :-)



Natt i jobb.

Jobbar natt nu i de flesta ligger hemma o sover några tidningsbud en väktare o polisen vakna? I sen lilla jag:-) i vad gör jag då? Ja bakar lite o städar o sånt kul :-)



Ljuvlig doft.

Såhär till jul o allt de är så mycket dofter o hur gott doftar inte apelsin med nejlika i?



Julfin:-)

Så himla fina julnaglarna vart då!!:-)




RSS 2.0