allmänt?

Ännu ett friskispass denna vecka är klart, skönt att få röra lite på sej känns dock att de blev för lite, men mitt hjärta va ju sjuk och han går i första hand.
Ja tar igen det :-)
vikten ska vi nog inte prata om?!de står typ still igen?!84kg vad är de? vill ju NER MERA! Men de tar väl sin lilla tid?!

Annars rullar de på Lewi är inne i någon form av trots tror ja? K'nner knappt igen honom, han tål inte ett nej lr att man säger ifrån han tjuter o skriker nästan lite panik artat då!?!Vad är de för sätt?Tror han att vi ska ge med oss då?Lr hur tänker han vad styr han med?? Men här är vi benhårda han får skrika då annars lär han säg aldrig, men kan tänka mig att de blir inte bättre med åren heller!?!
Ska strax iväg o göra denna veckas sista natt pass, Tjinng!!Snön

Nu kom snön o ut gick vi:-)På lördag är de väl fest?

O då får vårt hjärta dricka cola o till de ville han ha vindruvor :-)Lunch!


Den till vänster får bli dagenslunch för mig :-)


Går ner i vikt ff de går SAKTA men de är bara bra säger som i BIGGEST LOSER huvudsaken är att det är minus :-)
Får på mig mina ringar igen :-D MEN fingret vart rött som tusan så ja kan inte använda dem ännu men snart så :-) tre av fyra träningspass denna vecka är gjorda, om ja får säga så min kära man kallar inte friskis för träning utan fysisk aktivitet. jajaj sak o skit samma ja bränner kalorier o en lite fett bit oxå???:-)18 månader!

detta lilla knytte som blir 18 månader idag då :-) vårat hjärta!Sötast

Va o fota lilleman härom dan <3Food

Käkat mat med Emelie gott i mysShoppat

Shoppat lite idag örhängen bl.a. Like it à lot:-)På rummet

Har varit o hälsat på tini idag åkt tunnelbana helt själv o så :-) nu ligger ja på rummet vilar lite sen när Emelie slutar jobba blir de mat i magen:-)Naglar

SenasteGummi

Bästa tuggummi ever!!!! Vilket tuggummi är din favorit?RSS 2.0