Felia!

Ja nu var telefon trasig igen då!Snö helvetet har rasat, våra bilar har pecis klarat sej(hoppas ja)utan skador.
Ringde svärmor som ska hjälpa mig med telia, vad vet ja inte men hon hörde väl på mig att läget inte är bra just nu, jag är måttligt IRRITERAD på att de inte fungerar nu.

sista pengarna på mobilen gick till hyresvärden som på nåt sätt får fixa att vi kan ta oss nånstans, grannen som inte är hemma kommer inte så långt för de är sjukt mycket snö som kommit ner och jag kommer inte härifrån för mina bilar står där de står.

Ja men jag går ocj lägger mig, tjuter lite för ja är så trött på både Telia och snö och sen läser ja en bok och hoppas på att kunna sova lite inför jobbet som väntar mej sen.fredag=jobb!!

Igår var vi och storhandlade Carro och barnen var med oxå :-)
Så nu är det fullt med varor överallt, härligt.
Ska bara börja baka lite då tills mitt kalas nästa lördag, hinner inte riktigt baka för ja jobbar fram tills dess men de ska väl lösa sej?
Ingen ide att be gubben min o baka heller för han tittar nog på mig som om ja vore heldum och sen kommer han säga att han har jour i helgen, vilket han har men en o annan kaka kan han väl slänga ihop??:-)
Jag bakar ju tills han fyller år lixom :-)

Vår hyresvärd har varit här i på gårn ett par dagar den här veckan, han har skottat taken ser väldigt läskigt ut att stå på alla tak men nu ärdet gjort, han har även tittat på vår spis som ena plattan är trasig på och troligt vis får vi ny :-)

Nu ska ja slappa/sova lite idag för ikväll/natt väntas de jobb!!En bok att fylla i.

Fick en bok förra veckan av Kroon/Lundin.
Hade länge tänkt köpa den själv men inte gjort de och vips så fick vi den :-)
Lite kul att fylla i o ha.

Ikväll blir det bus!

För ovanlighetens skull så är ja på städningen idag igen :-) Idag känns de som om jag börjar om i vissa hörn :-) Har ännu inte fått upp min gardinstång i köket(ingen ordning på min karl) ska se om han kan få upp det ikväll lr om min bror vill hjälpa mig :-)

Just de ikväll kommer Nellie o Liam hit och busar lite med oss, deras föräldrar hade andra ärenden de ville helst göra utan barn:-)
Så då passar de ju bra att de kommer hit.Oj dessa bilder är inte från igår men söta som få är de ialla fall :-)


Onsdag.

Har för en stund sen ätit lite frukost, mmm gott!!
Nu sitter ja och väntar på att en kille ska komma och laga vår telefon, kan ju va på tiden eftersom den vart trasig ett tag.
Ibland rätt skönt och ibland kan de va bra om man kan få tag på den man vill prata med.

Någon sa till mig att jag snart fyller år och undrade vad som önskades??Tycker det är lite svårt sånt där.
Men de vanliga presentkort på Ikea Ge-kås eller jysk bla. måste nämligen handla ny kudde min har sagt upp sej och gjort sitt fy så dåligt man kan sova om man har en dålig kudde.

Undrar om ja ska fortsätta städa lite idag med, man kan tro att jag tycker det är kul,men ick de tar bara lite tid för de ska rivas gardiner och tvättas och upp med nytt och julsakerna ska bort och hej o hå....

Ja jag har en del julsaker kvar men så och?Dem är ju upp så kort tid ju annars men strax ska de ner i kartonger igen.


Fjärilar i magen!!

Nu gick de inte att tro att de va tarmar lr nåt längre två gånger idag har ja kännt något i min mage som inte känns som tarmar utan mer som en fjäril eller fisk :-)
Waow va häftigt.


Yes....

...diskmedel tycker vi om, smutsen bara rinner av, de gillar vi.
Fast ja känner att jag igentligen inte har någon ordning på min städning idag, börjar lite här och lite där men bra blir de ju rent o fint och de är väl så de ska va :-)
Undrar om gubben min ser någon skillnad när han kommer hem?Har lite jobb åt honom också då han kommer bli så lycklig (not)

Tiquila lyser med sin frånvaro idag hon nämligen avskyr dammsugaren de är det absolut värsta hon vet,(vi kankse skulle ha den stå framme ofta?)så henne ser jag nog inte på ett par timmar, Flizan som vanligt går och skitar ner där ja städat humm. Det är ju inte jag som uppfostrar Flizan behöver ja säga mer????

Först ska jag ner och bytta skiva i spelaren sen tänkte ja ta hand om lite tvätt (och hamnade här en snabbis) så underbat de skulle va att få hänga ut tvätten längtar massor tills dess.

Det är många som tycker ja ska börja blogga flitigt igen, vad vill ni läsa om då?
Och NEJ det blir inga bilder på min mage som många vill se?Varför ska ni se den? Den ser tjock ut med fula ärr på.
Inget att se, men vill ni ändå se att det faktist är en bebismage så får ni väl ta er hit och kolla på den och fika lite svårare än så är det inte, så slut tjatat om min mage TACK!!

Många andra bebis frågor dyker upp ibland, fråga på tills på fredag så ska jag svara på dem då om ja kan.Lr lördag för de blir nog sent på fredag innan jag hinner hem och då har jag ingen lust att blogga.

Tack och hej så länge och puss på er.....!!

...

Nae idag känns som en tråkig dag, men de blir väl vad man gör de till lr?

Åker bort till svärmor snart och sen ikväll hoppas ja på en fika ihop med min bror och hans familj!!
Vill ju så gärna gosa lite med Lililing oxå :-)

Ska ta ett snack med Telia när ja kommer bort till svärmor för nu börjar jag bli trött på att inte ha telefon sen den 24 november och de bara lovat massa saker som de inte håller.9 Februari

NU är jag lite ledig ett par dar ska blir riktigt skönt :-)Ska nog inte göra så mycket vettigt utan bara några måsten som typ tvätta,stada och sånt annat roligt!?!

Annars mår ja bra just nu för alla som undrar och Benny mår också bra!!!
Vi går i morgon in i vecka 18 tycker att tiden går lite fort nu...!!!
Nästa vecka är de ultra igen ska bli lite kul :-)

Får se om ja är så pass vaken ikväll att ja orkar åka till tåby och tända ljus.


RSS 2.0